понеділок, 12 травня 2014 р.

Про печиво, натхнення і гарні книжки ...

Привіт, дівчатка!!!
Я ще вчора дуже хотіла написати і поділитись простеньким рецептиком кокосового печива))
Натрапила на просторах інтернету і спробувала.
Смакота, особливо із кавою (я вже потрошку п"ю каву, ніби на малюка не діє ніяк)
Рецептик можна подивитись ось тут.
От я собі вчора ласувала і роздивлялась книжки/журнали.


Нещодавно купила три останні номери журналу "Українська вишивка" і закохалась у ці схеми. Мрію тепер вишити рушничок і сорочку в таких же кольорах для Марка. Побачимо як в мене така робота піде))) відкладаю це на осінь/зиму, коли часу буде більше і Матвійко підросте.

А ще дочитала "Жменьку слів" Слави Світової. Стараюсь купувати усі книги із Теплої серії. Деякі мініатюри сподобались)) однозначно "тепле" чтиво)))

Сьогодні мама дала мені журнал із в"язаними моделями одягу за 1981 рік і я вам скажу, що мені багато що сподобалось))) Тепер переживаю, що гачок мене засмокче остаточно))))

Мені сон недавно приснився, що одна польська блогерша радить мені зосередитись на чомусь одному в рукоділлі і це принесе мені успіх))) Це ж треба щоб таке наснилось))) але як тут зосередитись, коли стільки краси навколо. Я навіть хотіла видалити пост із бажанням вступити в ДК, бо вирішила, що скрапер з мене ніякий)))

А як у вас справи із натхненням і самокритикою??

Ух, щось сьогодні багато слів)))
Гарного вам вечора!!!

8 коментарів:

  1. які гарні мотиви.Печиво обов'язково спробую,люблю кокос)))
    З приводу зосередження і самокритики...це звичайно набагато простіше зосередитись на чомусь одному, і удосконалювати себе...але в мене так не виходить...весь час в різні боки заносить...зато роботи виходять більш різноманітними...вирішувати тобі,я всі твої види творчості поважаю,і із задоволенням буду спостерігати далі)))Мрію вишити собі і родині вишиванки....але ніяк не вирішу з чого почати...з якого боку підійти)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Перечитала...все докупи звалила..нічого незрозуміло з того мого коменту)))ну пробачте)

      Видалити
  2. Як же зосереджуватися на чомусь одному, коли навколо стільки незвіданного)))

    ВідповістиВидалити
  3. Юль, мені так зрозумілі оці самокритичні думки: треба воно комусь чи не треба? Це можна стільки написати! Поки я для себе вирішила - мені треба, якщо це не втомлює і не забирає часу від сім'ї та інших важливих справ.
    Я журнали ці теж скуповлюю - схеми там класні!

    ВідповістиВидалити
  4. А серед різноманіття технік - то очі розбігаються! Переможемо і це!

    ВідповістиВидалити
  5. Аппетитные печеньки) Жураналы и книги красивые, вдохновляют!
    Я умом понимаю, что выбрав одно узкое направление в творчестве, развивая и оттачивая мастерство в чем-то одном, успех и процветание придет быстрее. Но я бы хотела заниматься много чем, правда сейчас есть только вышивка и шитье, и то вышивка - хобби, шитье это работа. А в мечтах хочется вязать, декупажить, валять:)

    ВідповістиВидалити
  6. На чомусь одному?... От у мене справді одне захоплення — вишивка, хоча й різним техніками, можливо це й дає мені таке різноманіття, що не надоїдає :-) Юль, а в тебе все так гарно виходить: і гачок і вишивка і скрап (я мало не впала, як прочитала твою самокритику, що скрапер з тебе ніякий (далі смайл сварит пальцем)) Так багато що з цього можна поєднувати. Ну але вирішувати тобі )
    Дякую за рецепт печива, спробую :-)

    ВідповістиВидалити
  7. Дівчатка, дякую за підтримку!!! Приємно знати, що я не одна така))) будемо творити далі і вчитися новому)))

    ВідповістиВидалити

Дякую за ваші коменти, вони для мене дуже важливі!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...